Kedves Látogató!

Ezen az oldalon bekapcsolódhatsz a fórumon zajló beszélgetésekbe.

Néhány fontos tudnivaló a fórumozásról:

  • A fórumot akkor tudod használni, ha regisztráltál, és belépsz. A regisztráció azt jelenti, hogy meg kell adnod egy felhasználónevet, és egy email címet. Az általad megadott email címre küldünk egy jelszót, amit később a Profilom menüpontban meg tudsz változtatni.
  • A fórum kezelőfelületének nyelve angol, a beszélgetések nyelve pedig magyar. Ha a kezelőfelületen való tájékozódáshoz segítséget szeretnél kapni, írj az info@csimotam.hu email címre!
  • A fórum felületén belül az éppen futó beszélgetések Kategóriákba, azon belül Fórumokba rendeződnek: egy-egy Kategórián belül több Fórum létezik, és egy-egy Fórumon belül több Topic (= téma, beszélgetés) futhat.
  • Új Topic-ot, vagyis egy új témában beszélgetést bárki indíthat, aki regisztrált, majd belépett a fórumba. (Kategóriát, és azon belül Fórumot csak az Adminisztrátor indíthat.)
  • Lehetőség szerint érdemes a már futó Kategóriákat, Fórumokat és Topic-okat átnézni, és csak akkor indítani új Topic-ot, ha még nem szerepel a listában olyan, amibe a tervezett hozzászólás logikusan beilleszthető. A témához nem illő, az egész beszélgetést más témára terelő, ún. Off-Topic hozzászólásokat az Adminisztrátor eltávolíthatja!
  • Ha nem találsz a hozzászólásodnak megfelelő Kategóriát vagy Fórumot, javasolhatsz újat az info@csimotam.hu email címre küldött levélben.
  • A fórumon zajló beszélgetéseket a családias hangnem megőrzése érdekében moderáljuk, vagyis a nem odaillő (másokat sértő, trágár, zaklató, stb. jellegű) szövegrészt eltávolítjuk, helyette * jelenik meg a szövegben. Végső esetben, ha a Hozzászóló sorozatosan moderálást szükségessé tevő hozzászólásokat tesz, a fórumról kitiltható.

Tovább a fórumhoz